Eskilstuna Karateklubb

Yui Shin Kai Open 2009

Stäng fönstret!

Yui Shin Kai Open 2009, 18 april i Löthallen i Sundbyberg

Från Eskilstuna Karateklubb åkte Amanda Nordberg (12 år), Willy Göransson (8 år), Herman Göransson (10 år), Daniel Barkelind (10 år), Filip Larsson (13 år), Simon Åberg (13 år), Gabriel Ingemansson (15 år), Ludwig Ingemansson (11 år), och Rasmus Malmström (13 år) för att för första gången delta i denna tävling. Resultatet blev fem guld, tre silver och två brons. Årets upplaga av Yui Shin Kai Open samlade mer än 220 barn, ungdomar och vuxna.

Ludwig tog guld både i kumite (fighting) och kata för pojkar 11 år utan att släppa till en enda poäng emot sig efter bl.a. finalvinst mot Jimmy Borg (Märsta) i kata. Han fick därmed utmärkelsen "bäste pojke" tilldelad av domarkåren.
Samma bragd gjorde Rasmus för pojkar 13 år. Han släppte bara en enda poäng i finalmatchen i kumite mot Oscar Dackland från Sundsvall, som han vann med 5-1. I katafinalen ställdes han emot Eric Jansten från Bromma, där han vann med 3-0. Ett förstklassigt resultat även från Rasmus sida!
Daniel vann klassen för pojkar 10 år i kumite efter att ha mött några killar som nästan vägde dubbelt så mycket som han själv. I finalen i kumite vann han över Omar Kanbour från Västerås. Han fick även ett silver i kata efter förlust mot Jacob Spång från Bromma.
Willy tog också silver i kata, men för pojkar 8 år efter finalförlust mot Linus Emanuel från Stockholm.
Gabriel fick silver i kata för brun- och svartbälten som inkluderade även vuxna. I finalen mötte han sin ärkerival och kompis Filip Knutsson från Katrineholm.
Amanda tog brons i kata, flickor 12 år efter att ha blivit utslagen av den slutliga segrarinnan Mikaela Eriksson från Stockholm. Herman fick även han ett brons efter att ha vunnit sin första match med 3-0 mot Omar Mohammed, Märsta, och sedan förlora semifinalen mot Omar Kanbour.
Simon fick efter en jämn match i kumite mot finalisten Oscar Dackland se sig besegrad med 2-4.
Filip fick i sin tävlingsdebut i kumite även han dra det kortaste strået. Det var i i matchen Edis Sabic från Västerås, som slutade 1-2.

En mycket lyckad tävling för Eskilstuna Karateklubb som åkte hem med totalt tio medaljer!

Om Eskilstuna Karateklubb | Site Map | Kontakta oss | ©2006 Eskilstuna Karateklubb