Adidas Cup 2008

Stäng fönstret!

Adidas Cup 2008, 20 september i Kristianstad

Adidas 2008: Foto: fr.v. Rasmus, Alexander, Ludwig och Gabriel.

Adidas karate cup i Kristianstad, en av de största karatetävlingarna i Sverige, hade i år lockat ca 400 deltagare.

Från Eskilstuna karateklubb fanns fyra deltagare på plats: Ludwig Ingemansson, Alexander Johnsson, Rasmus Malmström och Gabriel Ingemansson.

Ludwig Ingemansson vann första guldet i klassen KATA 11-år,.där han lyckades besegra fyra motståndare på vägen inklusive David Krona, Karlskrona, i finalen. Därefter var det dags för klassen KUMITE 11-år och även där knep Ludwig guldet efter en finalvinst över Sebastian Brajic, Centrum KK.

I klassen KATA 13-år erövrade Alexander Johnsson bronset medan Rasmus Malmström tyvärr hamnade utanför prispallen. Sist ut var Gabriel Ingemansson som nästan upprepade lillebrors resultat. I klassen KATA 14-år blev det silver efter minsta möjliga förlust i finalen med 1-2 mot Luca Huelle från Danmark. Därefter tog han revansch i klassen KUMITE 14-år där inget kunde stoppa Gabriel som vann alla matcher inklusive finalen mot Rasmus Vennberg, även han från Danmark.

Om Eskilstuna Karateklubb | Site Map | Kontakta oss | ©2006 Eskilstuna Karateklubb