Stäng fönstret!

Riksmästerskapen Wado Ryu 2009, 6 juni i Vikingahallen i Märsta

Yui Shin Kai Open 2009
Herman Göransson

Eskilstuna Karateklubb tog sju medaljer vid riksmästerskapet för klubbar som tränar karatestilen Wado Ryu. Fyra guld, ett silver och två brons blev valörerna de tävlande la beslag på.

Då var det återigen dags för Eskilstuna Karateklubb att skicka iväg en tävlingtrupp. Den här gången åkte Daniel Barkelind (10 år), Amanda Nordberg (12 år), Willy Göransson (8 år), Herman Göransson (11 år), Alexander Johnsson (14 år), Raymond Tran (13 år), Simon Åberg (13 år), och Ludwig Ingemansson (11 år) för att delta vid riksmästerskapet för klubbar som tränar Wado Ryu. Resultatet blev fyra guld, ett silver och två brons den här gången .

Ludwig tog guld både i kumite (fighting) och kata för pojkar 11 år efter finalvinster mot Maximillian Gilbert (Tibble) i kata och mot Jimmy Borg (Märsta) i kumite.
Herman tog brons i kumite pojkar 11 år.
Daniel vann klassen för pojkar 10 år i kumite. I finalen besegrade han Emil Lindskog från Tibble.
Willy tog silver i kata för pojkar 8 år efter förlust i finalen mot Neo Siambalis från Tibble.
Amanda tog brons i kata, flickor 12 år.
Simon tog guld efter att ha vunnit finalmatchen i kumite pojkar 13 år mot Edis Sabic från Västerås. Matchen slutade 3-1.
Raymond gjorde bra ifrån sig han med, men fick se sig besegrad tidigt i både kata och kumite.

En totalt sett, lyckad tävling för Eskilstuna Karateklubb som fick åka hem med totalt sju medaljer i bagaget!

Om Eskilstuna Karateklubb | Site Map | Kontakta oss | ©2006 Eskilstuna Karateklubb