Homepage Eskilstuna Karateklubb

Avgifter

HuvudsponsorerEKA Knivar

Dental Estetik

Senaste Nytt

Film från Katapokalen...

Nytt Info Mail 2-2019...

Sportlov 18-22/2...

Årsmöte 13/3...

Vårt egen tävling 18 maj: Tuna Karate Cup...

Träning för nybörjare där terminsavgiften inkluderar dräkt!
Terminsstart vårterminen 2019!

Träningsavgifter

I terminsavgiften för att träna karate hos oss i Eskilstuna Karateklubb ingår även medlemsavgiften samt försäkring ifall man skulle skada sig under träningen.
OBS! Även dräkt är inkluderad i avgiften för nybörjare!

Man får två provträningar gratis, sedan skall avgiften betalas. Barfota i vanliga gymnastikkläder räcker bra i början! OBS! Ta med vattenflaska för att snabbt kunna dricka vatten!

Terminsavgifter per grupp

Först när du har betalat in terminsavgiften och blivit medlem är du försäkrad vid eventuella skador under träning i klubben. Därför är det väldigt viktigt att betala sin avgift så fort som möjligt.

Specialerbjudande till föräldrar med barn som är medlemmar

Ifall du har ett eller flera barn som är medlemmar och tränar hos oss, erbjuder vi dig att träna för endast 300 kr första terminen! Ingen dräkt ingår i det erbjudandet, men är totalt sett ett ännu bättre erbjudande än vi har till andra nybörjare.

Ansök om medlemsskap – Betala in terminsavgift – Få din dräkt (gäller endast nybörjare)

För att bli medlem måste du först ansöka om medlemskap (på Idrottonline.se) ifall du inte redan har gjort det! Mejl med länk för betalning av terminsavgift inklusive medlemsavgift skickas därefter ut från Idrottonline. Betalning kan ske med betalkort eller direktbetalning via din internetbank. Du hittar betalningsmöjligheterna genom att klicka på varukorgen, när du har loggat in. Först när du är registrerad som medlem och har betalat din avgift, kommer du som nybörjare att få din dräkt. Obs! Dräkt ingår endast för nybörjare!

Om Eskilstuna Karateklubb | Site Map | Kontakta oss | ©2006 Eskilstuna Karateklubb