Resultat 2005...

Resultat 2004...

Resultat 2003...

Resultat 2002...

Totalt deltog vi vid 10 tävlingar och erövrade 35 medaljer under 2010. Vid årets första tävling (vår egen) Tuna Karate Cup erövrade vi sex medaljer. Katapokalen gav Hulya ett brons. Fem medaljer erövrades vid Yuishin Kai Open i Sundbyberg. Bushido Open i Helsingborg resulterade i tre medaljer. I Vallentuna gick Riksmästerskapen Wado Kata/All style kumite av stapeln. Svenska mästerskapen gick i år i Kristianstad och där blev Rasmus Malmström svensk mästare! Wado-EM i Italien resulterade i två guld genom Ludwig Ingemanssons försorg. Vid Heian Cups 10-årsjubileum tog klubben fyra medaljer. Årets Stockholm Openinbringade ytterligare fyra medaljer. Klubbens sista tävling för året, Karate Kid Cup gav de sista medaljerna, som blev 35 totalt under året.

Medaljer

Karate Kid Cup Guld, Kumite - Daniel Barkelind Brons, Kata - Daniel Barkelind
  Guld, Kumite - Hulya Kaymaz
Stockholm Open Guld, Kumite - Ludwig Ingemansson Silver, Kata - Ludwig Ingemansson
  Silver, Kata - Hulya Kaymaz Brons, Kumite - Daniel Barkelind
Heian Cup Guld, Kata - Ludwig Ingemansson Guld, Kumite - Ludwig Ingemansson
  Guld, Kumite - Daniel Barkelind Brons, Kata - Rasmsus Malmströn
Wado-EM Guld, Kata - Ludwig Ingemansson Guld, Kumite - Ludwig Ingemansson
Svenska mästerskapen Guld, Kata - Rasmus Malmström
Riksmästerskapen Wado Kata/All style kumite Guld, Kata - Ludwig Ingemansson Guld, Kumite - Ludwig Ingemansson
  Guld, Kata - Rasmus Malmström Guld, Kumite - Rasmus Malmström
  Brons, Kumite - Herman Göransson Silver, Kata - Daniel Barkelind
Bushido Open Guld, Kata - Ludwig Ingemansson Guld, Kumite - Ludwig Ingemansson
  Brons, Kata - Rasmus Malmström
Yuishin Kai Open Guld, Kata - Ludwig Ingemansson Guld, Kumite - Ludwig Ingemansson
  Silver, Kata - Daniel Barkelind Brons, Kumite - Daniel Barkelind
  Brons, Kata - Amanda Nordgren
Katapokalen Brons, Kata - Hulya Kaymaz
Tuna Karate Cup Guld, Kata - Ludwig Ingemansson Guld, Kumite - Ludwig Ingemansson